Skip to main content

Verzekeringsadviseur Beverwijk

Wat doet een verzekeringsadviseur uit Beverwijk voor je?

Heel simpel, voor verzekeringen in alle vormen ga je naar je verzekeringsadviseur. Woon je in Beverwijk, dan ga je natuurlijk het liefste naar een verzekeringsadviseur in Beverwijk zoals Jeroen Jonkman Verzekeringen & Hypotheken. Een verzekeringsadviseur die uit Beverwijk komt, kent de omgeving en kan de risico’s inschatten mocht je bedrijfsmatige verzekeringen willen afsluiten.

De taak van een verzekeringsadviseur bij particuliere consumenten

verzekeringsadviseur beverwijkVeel mensen denken dat de hoofdtaak van een verzekeringsadviseur bestaat uit het afsluiten van verzekeringen. Toch is dit maar een klein deel van de werkzaamheden van een adviseur. Een van de hoofdtaken is namelijk het bewaken van de belangen van de particuliere verzekeringnemer tegenover de verzekeraar. Een voorbeeld van het bewaken van deze belangen is het bijstaan in het geval van schade aan de auto of de woning. Hoe prettig is het dan dat uw verzekeringsadviseur in Beverwijk woont zoda hij wellicht de verkeerssituatie kent op de plaats waar u een aanrijding heeft gehad? Of last heeft gehad van dezelfde herfststorm waardoor u kapotte dakpannen heeft? Zo vertaalt zich het voordeel van een verzekeringsadviseur uit Beverwijk voor particulieren.

Bedrijfsverzekeringen bij de verzekeringsadviseur uit Beverwijk

Voor in Beverwijk gevestigde bedrijven is het een uitkomst om je te kunnen verzekeren via Jeroen Jonkman Verzekeringen - een verzekeringsadviseur uit Beverwijk. Want laten we eerlijk zijn, wie kent de markt hier nu beter dan de verzekeringsadviseur uit de regio? En levert u ook landelijk of zelfs internationaal, is hij degene met de contacten bij de grotere verzekeraars in Nederland. Een verzekeringsadviseur in de regio zorgt onder andere voor:

 • Een risico inventarisatie en evaluatie
 • Het uitbrengen van een advies op pensioengebied voor de DGA en eventueel personeel
 • Uitbrengen van offertes van verschillende verzekeringsmaatschappijen en herverzekeraars
 • Het controleren, opvolgen en implementeren van deze offertes
 • Het controleren en bewaken van de afgesloten polissen
 • Bijstand verlenen in geval van eventuele schade
 • Afwikkelen van schades richting de verzekeraars

Kortom een verzekeringsadviseur uit Beverwijk is voor u als ondernemer een grote stap voorwaarts.

Welke verzekeringen kan een verzekeringsadviseur uit Beverwijk voor u sluiten?

Waarom zou je een verzekering afsluiten? Een verzekeringsadviseur zal u uitleggen dat u een verzekering afsluit omdat u (financiële) gevolgen van sommige risico’s niet alleen kunt dragen. Om precies te zien welke verzekeringen er in uw specifieke persoonlijke situatie nodig zijn, zal de verzekeringsadviseur uw situatie doorlichten. Hij waakt ervoor dat elk risico op de juiste wijze verzekerd is, dat er geen onder- maar zeker geen oververzekering plaatsvind. Voor wat particuliere verzekeringen betreft, kunt u denken aan uw:
 • Zorgverzekering
 • Aansprakelijkheidsverzekering
 • Woning verzekering
 • Inboedelverzekering
 • Overlijdensrisicoverzekering
 • Reisverzekering

Een verzekeringsadviseur uit Beverwijk kan u adviseren bij het afsluiten van al deze verzekeringen. Vraag voor een goed advies naar Jeroen Jonkman Verzekeringen, telefoon 0251 246 498

Neem gerust contact op als u meer wilt weten.